Några Syriska kvinnor promenerar till flyktinglägret där de bor i Libanon, efter en dags arbete. Flyktinglägret ingår i ett projekt för fackförbund, mänskliga rättigheter och offentliga tjänster av god kvalitet för migranter och flyktingar i MENA-regionen
2018-10-12

Norrköping: Så stöttar du dina fackliga kollegor i världen

Varför jobbar svenska fack med att stötta arbetstagare i andra länder? Vad är poängen med det? Och hur går arbetet till?

Ett av de förbund som arbetar internationellt är Vision. Hör förbundets ordförande Veronica Magnusson berätta om deras arbete med att stötta fackliga kollegor i världen.

Union to Union och Vision bjuder in till lunchseminarium i Norrköping 12 oktober. Union to Union är fackets bistånds- och solidaritetsorganisation och samordnar LO, TCO, Saco och deras medlemsförbund i det internationella fackliga utvecklingssamarbetet. Tillsammans stöttar de svenska förbunden ett hundratal projekt i ungefär lika många länder.

Var: Sessionssalen i Förvaltningshuset Rosen, Trädgårdsgatan 21, Norrköping
Tid: Kl 11:30 - 13:00

Vi bjuder på lättare lunch! Maila till event@uniontounion.org ifall ni behöver specialkost. Alla våra luncher är vegetariska.

Veronica Magnusson, förbundsordförande på Vision